Halloj!

Postat den: 2012-10-31 @ 21:13:15 | Allmänt | Kommentarer (0)

Kom precis in från stallet och ska hoppa in i duschen. Ska iväg till Lollo om sådär en timme ungefär. Det blir filmmys med chips. Vi ska hoppa hennes ponny Karsten lite imorgon med, skoj! :D
 
Annabell gick bra idag, eller lite halvt. Men om man jämför med dem andra dagarna de senaste. I början trotsade hon rätt bra och ville inte riktigt gå fram. Men sen började jag klättra på svalnäs litegrann och då gick det bättre. Gjorde lte galoppfattningar mitt i backarna för hon var lite på ibland och vissa gånger så fick hon skritta uppför så att hon väntade men också var alert för mina hjälper. Tog något travvarv runt parkeringen då och då också så vi fick med alla gångarter ^^ Bråkade lite då men gav sig efter ett tag. Skrittade uppför backen några gånger i slutet med. Travade av henne hem genom skogen och gudars vad fin hon var! Hon slappnade av bra och hade med bakbenen. Så som det ska vara. Tog en kort galopp då med och hon var rätt fin då med, men spände sig lite.
 
Svettig ponny nummer två efteråt ;)
 

Soccan & Amanda

Postat den: 2012-10-31 @ 19:21:00 | Bilder | Kommentarer (2)

Hittade tre bilder på Amandas blogg på henne och Sockertopp. Amanda har ju ridit henne hela helgen när jag varit borta. Bilderna är från i söndags om jag inte har helt fel? Var tvungen att lägga upp dem här. Önskar jag också hade balans att rida barbacka, bara för att jag har så dålig balans..
 
Hoppas det var okej att jag la upp dem ^^

Soccan 31 oktober

Postat den: 2012-10-31 @ 15:56:00 | Secret Star-Soccan | Kommentarer (0)

Konditionsträning med Soccan ute på grusvägarna idag. Tog en ca halvtimme att skritta dit jag skulle, men det är bra uppvärmning ändå. Men hon somnade några gånger på vägen, haha. Sen travade jag igång henne på en åker och sen började vi med intervallerna. Hon hade lagom framåtbjudning men var lite småstark när vi skulle stanna. Körde två vändor och efter det var hon dyngesur och vit på halsen, haha. Men sluta galoppera, det ville hon då inte. Hon stutsade efteråt trots att hon antagligen var hur trött som helst? Sen travade jag av henne i lite samlad form på asfalten och skrittade sedan resten. Hon skrittade så snabbt hon kunde, detsamma i traven. Positiv ponny? Ja.
 
Riktigt kul när hon har sån motivation som hon hade idag, tyckte allting var roligt. Bästaponnyn! <3

Tillbaka till startsidan