Want this!

Postat den: 2012-11-30 @ 11:59:00 | Utrustning | Kommentarer (1)

Åh vad jag kärar ner mig i massa utrustning. Och så ser man alla på söndag kväll som varit och shoppat på globen också, ännu värre! Men här är lite fina grejer som jag inte skulle tacka nej till. 
 
Tränset från hööks. Är ju typ kopia av dyon lite, men tycker det är fint och till bra pris!
 
Schockemöhle kentucky  träns. Det här är farligt snyggt! Synd på priset bara, kommer aldrig ha råd med det. Ligger på 2599 kr. 
 
Behöver jag ens säga något? blev frälst när jag såg detta. Har förkärlek för blåa stilrena schabrak och detta var ju bara pricken över i:et Comely schabrak från equiline. Ligger på ca 600 kr. 
Schockemöhle Royal Style schabrak. Även detta riktigt snyggt! Tänk Annabell i det. OMG! Kostar 649. Detta är bara ett måste att köpa i framtiden. 
Spooks fleecetröja. Varit sugen på den länge, väldigt fin. Snyggaste tröjan just nu tycker jag absolut. Vet inte exakt priset men runt 900 kr tror jag.
Kingsland tröja. Riktigt snygg, men hade hellre fått vara "vanlig" fleece eller vad man ska kalla det. Den verkar gosig i varje fall, och jag gillar gosiga tröjor på vintern ;) Kostar 1990 kr. 
 
 
 
Detta schabraket är typ min dröm, färgen är perfekt och allt typ. Inte många som håller med mig men jag tycker det. Är från john whitaker men har ingen aning om vad det kostar eller finns att köpa. Är det någon som vet får ni jättegärna säga till! :D
Och sist men inte minst GPA hjälmen tone sur tone. Förhoppningsvis får jag denna i julklapp, men det är inte säkert än. Får se om vi hittar den i rätt storlek och färg någonstans. MEN HOPPAS HOPPAS HOPPAS! :D skull dö av lycka då typ, haha. 
 

Kommentarer

Postat av: sofia

jag säljer JW schabraket fast i blått? :))))

2012-12-01 @ 17:31:54
URL: http://mgryttarna.blogg.se/
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan