Så vackra..

Postat den: 2012-05-31 @ 20:54:11 | | Kommentarer (6)

Så vackra jag och Prinsen var för två år sedan, riktigt smickrande ^^


Outfit; Lokal hoppning

Postat den: 2012-05-31 @ 11:22:23 | Outfit | Kommentarer (5)

Såhär ska jag och Soccan se ut på söndag! :D Jag är sämst på att plocka ihop outfit´s, så det får bli som det blir.

Har inte riktigt bestämt mig om stigbyglar än. Antingen ska jag ha svarta composti eller guldiga JIN. Vet inte om det kanske är snyggast med composti, mer stilrent? ^^

 

Men å andra sidan så har jag bett i mässing och mässingsdetaljer på tränset.. svårt val det här! Blir ju både silver och guld.. det här blir inte bra :( men vi får hitta på något snyggare nästa gång! Hade varit bra ifall jag hade en annan hjälm och det guldiga swarovski pannbandet som inte kommit än(kommer i juli -.-)


Soccan 30 maj

Postat den: 2012-05-30 @ 18:15:37 | Secret Star-Soccan | Kommentarer (0)

Hade en riktigt fin ponny idag! Skulle egentligen ridit i skogen med Amanda men Prinsen fick så ont av pollen så vi gick till paddocken istället. Var ju

 

Red ju barbacka, och jag har världens sämsta balans, men hon var jätteskön att sitta på så det var bra. Red dressyr istället för ut alltså, men skrittade ju fram i skogen. Hade henne först i en liten högre form och mot slutet jobbade jag henne i en lång och låg form. Hon var himla fin och avslappnad idag faktiskt! Gjorde även lite öppna och sluta, framdelsvändning, skänkelvikning och så. Funkade riktigt bra. Hon lyssnade bra för skänkeln och var mjuk och reglerbar, trampade på bra med bak.

 

Galoppen funkade bättre än förväntat. Hon har ju velat gena andra dagar, men idag gick hon bra ut i hörnen och lyssnade. Kändes som att hon jobbade och försökte koncentrera sig. Var nog skönt att slippa sadeln dessutom  ;)


Tillbaka till startsidan