Film: Prinsen

Postat den: 2012-03-31 @ 22:57:16 | Filmer | Kommentarer (3)

Länge sedan jag la upp film på Prinsen nu. Det här var ju någon eller om det var några veckor sedan. 2 veckor sedan kanske? Observera att det här var ett utav våra dåligare pass och han var grymt seg och trött, jag med och jag orkade inte rida seriöst direkt. Vet att han inte går korrekt och fram så bra. Men här är filmen iaf!

Lång vecka men äntligen lov

Postat den: 2012-03-31 @ 21:54:07 | Allmänt | Kommentarer (1)

Den här veckan har gått så sakta. NO provet gick inte direkt bra men spanskan gick nog helt okej tror jag. Har träningsvärk i rygg och axlar efter jobbet men så blir det! Longerade och marktränade Annabell i torsdags. Först longerade jag ju då och hon var JÄTTEDUKTIG, sen marktränade jag lite men mest att hon skulle följa, inkallningar och sånt. Har börjat med lite inkallningar i trav och galopp vilket går väldigt bra. Hon har mer respekt nu så hon springer inte över mig utan stannar någon eller några meter ifrån istället och väntar tills hon får komma fram. Det är bra! Lekte lite också men då blev hon lite för lekfull och började ställa sig på bakbenen och rusa iväg, haha. Hon är så söt!!
Idag red jag och Matilda en kort tur också med båda hästarna och hon kändes pigg först men sen var hon lite kostig. Ingen direkt bjudning och hon spände sig väldigt mycket. Men så kan det vara ibland! Imorgon blir det lugn uteritt och på måndag dressyrträning för hennes del. Blir nog toppenbra. ;)

Dåligt samvete

Postat den: 2012-03-28 @ 17:17:37 | Allmänt | Kommentarer (2)

Jag hinner inte rida någonting den här veckan, typ inte blogga heller. I måndags blev det ingen ridning för jag var med Amanda. Inte igår heller för då hade jag konfa. Hann dock gå en promenad med Bella fast bara på 10 min :( hon var SKITpigg och taktade hela tiden. Idag har jag massor av läxor så hinner inte idag heller, imorgon ska jag jobba men KANSKE hinner promenera henne lite, som tur är rider amanda prinsen, fredag jobb och på lördag kan jag rida. Men känns så himla dumt och jag får så dåligt samvete för mina söta små pollar, hinner knappt sköta om dem den här veckan!!!

Tillbaka till startsidan