Prinsens päls..

Postat den: 2012-02-25 @ 14:24:00 | Allmänt | Kommentarer (2)

Ni som såg bilderna igår (det går ju att se dem nu med men aja) , la ni märke till Prinsens päls då? Tycker den ser lite rolig ut. Vi har ju klippt honom 2 gånger. Andra gången vi klippte honom var Klara här för att egentligen klippa Annabell vilket vi också gjorde, men bestämde oss sen för att klippa Prinsen också för att han var så långhårig. Hans päls växer snabbt! Men då klippte vi alltså inte benen. Och nu har pälsen växt ut ganska mycket igen.

 

Först benen alltså har en längd, sen huvudet är ju rena björnpälsen (haha), och sen är det ju pälsen som börjat bli lång igen. Hur ska detta sluta?

Men förra året var värre kan jag lugnt säga. Då klippte vi honom bara en gång och varken man svans eller pannlugg var iordning! Och dessutom skulle vi ju sälja/hyra ut honom på också. Suck.. Jag minns att jag tyckte han var jättefin med manen och all päls och Klara bara suckade åt mig, men jag tyckte ju min Prins var så stilig och fin! Nu i efterhand skrattar jag mest.. visst var han söt men, hahaha :)


Kommentarer

Postat av: sandra

sv; haha vore klokt! :)

tack så jättemycket :D:D!

2012-02-25 @ 16:19:18
URL: http://sandraledin.blogg.se/
Postat av: Klara

Haha han var bara för ful då alltså! ;)Jag tycker dock inte att vi ska klippa honom en gång till, risken är att man sabbar sommarpälsen när man klipper såhär sent. Nico ser likadan ut, men han får se ut så för det vore allt för hemskt om han får se ut som ett mongo hela sommaren istället :P

2012-02-27 @ 19:40:11
URL: http://klaraskrabater.blogg.se/
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan