Skit..

Postat den: 2012-02-29 @ 21:04:09 | Allmänt | Kommentarer (1)

Vill inte nämna något om hoppträningen bara att jag troligtvis ska sluta hoppträna där. Det funkar inte med tränaren och så helt enkelt. Enda tränaren som någonsin funkar är typ Lisa. Hon är den enda som typ förstår sig på både mig och Annabell och det är nästan bara hennes tips som funkar. Har gått bra EN lektion på anderstorp. Känns inte värt att lägga tid och pengar på det då.

 

Och jag lägger inte allt på Annabell. Det är något som är fel. Något som inte var fel i somras men som är väldigt fel nu.. Det känns verkligen så. Det här är inte rätt. Vi KAN, det VET jag!


Promenad igår!

Postat den: 2012-02-28 @ 19:56:58 | Allmänt | Kommentarer (0)

Igår gick jag en promenad med Annabell. Hon var väldigt naffsig och jobbig i början och gick över mig och hade ingen respekt. Så jag tränade lite halter, ryggade och gick i sakta och ökat tempo och att hon inte fick gå så nära mig hela tiden. När jag sprang med henne började hon igen och skuttade nästan på mig igen men då saktade jag ner och puttade snällt men bestämt bort henne en bit och då lyssnade hon. Försökte några gånger men det gick bättre. Sen fortsatte jag träna lite halter och gjorde även lite förflyttningar åt sidan och det gick bra! Fast hon förstod inte hela tiden och då gick det inte jättebra. Men hon var pigg och glad och jag är nöjd.

 

Prinsen hade jag en mysborst stund med, men han var lite stressad då han gick in i tråden när jag hämtade honom stackarn..

 

Prinsen ♥


Inköp på GHS!

Postat den: 2012-02-27 @ 21:13:12 | Shopping! | Kommentarer (16)


Hade verkligen inte tänkt köpa så "mycket". Hade tänkt köpa väldigt lite och spara pengar men istället blev det tvärtom typ. Men jag kan inte hålla i pengarna när jag ser massor av saker som det är rea på, haha. Men KL västen var 1000 kr rea på och tröjan var 500 kr rea så det var ju bra ;) Det enda jag behöver nu är martingal och en ridtröja vilket jag aldrig köpte. Blev inget träns heller!

Här är grejerna jag köpte på GHS:

*HL schabrak

*Kingsland schabrak

*Glen gordon pannband

*Tröja med texten"Hemma bra men stallet bäst"

*Strasspannband 

*"Guldpannband" 

*Svart Kingsland väst

*Blå Kingsland fleecetröja

*Strassarmband från Kyro

*Strasskärp

*Sporrar

*Namnskylt till Annabell, dock får jag den om 2 veckor. 

*Vita benlindor

*Skylt med "sadelkammare"

*John Whitaker luva

*John Whitaker grimma

*Stallboken

*Grimskaft

*Vita catago benskydd fram och bak

*Svarta catago benskydd fram

*Catago boots, hade tänkt köpa i silver men dem var slut 

 

 

 

 

 

 


Hemma!

Postat den: 2012-02-27 @ 17:26:38 | Allmänt | Kommentarer (0)

Hann inte blogga igår eftersom vi kom hem sent. Skolan idag var helt okej, skittrött var jag dock. Ska ut och gå en promenad med Bella nu så ska jag lägga upp alla grejer jag köpt senare om jag hinner och skriva lite mer!

Film, blandat

Postat den: 2012-02-26 @ 10:16:00 | Filmer | Kommentarer (1)

Har ju filmat lite med mobilen ibland och aldrig fört över till datorn, men det gjorde jag nu så jag la ihop ett klipp.
Och jag vet, inte den bästa låten och inte så passande men den ända jag hade på datorn så.

Gör alltid fel!

Postat den: 2012-02-25 @ 20:18:00 | Allmänt | Kommentarer (2)

ALLTID när jag ska göra tidinställda inlägg så lyckas jag ALLTID ALLTID ALLTID att klicka på publicera innan jag satt tiden. Sen kommer jag på det typ 5 minuter senare och ställer om i panik så att ingen har hunnit se det än, haha ^^
Känner mig så lyckad.. Tur att jag typ aldrig gjort tidinställda!

Taggade för imorgon !!!

Postat den: 2012-02-25 @ 20:17:59 | Allmänt | Kommentarer (0)

Imorgon är det showen. Ska bli sjukt roligt! Varit en lång men rolig dag på mässan idag med mycket shopping. Min plånbok ligger på sjukhus just nu och är påväg och dö.. Kommer visa alla grejer jag köpt så fort jag är hemma. :)

Snygga jag och malva är va? Lekte lite fjortisar förut.


Så söta!

Postat den: 2012-02-25 @ 16:43:00 | Allmänt | Kommentarer (1)

haha, tog en smygbild på Amanda och Prinsen igår på deras mysiga skrittur.. :$


Prinsens päls..

Postat den: 2012-02-25 @ 14:24:00 | Allmänt | Kommentarer (2)

Ni som såg bilderna igår (det går ju att se dem nu med men aja) , la ni märke till Prinsens päls då? Tycker den ser lite rolig ut. Vi har ju klippt honom 2 gånger. Andra gången vi klippte honom var Klara här för att egentligen klippa Annabell vilket vi också gjorde, men bestämde oss sen för att klippa Prinsen också för att han var så långhårig. Hans päls växer snabbt! Men då klippte vi alltså inte benen. Och nu har pälsen växt ut ganska mycket igen.

 

Först benen alltså har en längd, sen huvudet är ju rena björnpälsen (haha), och sen är det ju pälsen som börjat bli lång igen. Hur ska detta sluta?

Men förra året var värre kan jag lugnt säga. Då klippte vi honom bara en gång och varken man svans eller pannlugg var iordning! Och dessutom skulle vi ju sälja/hyra ut honom på också. Suck.. Jag minns att jag tyckte han var jättefin med manen och all päls och Klara bara suckade åt mig, men jag tyckte ju min Prins var så stilig och fin! Nu i efterhand skrattar jag mest.. visst var han söt men, hahaha :)


GHS, här kommer vi!

Postat den: 2012-02-25 @ 08:56:00 | Allmänt | Kommentarer (2)

Idag blir det mässan HELA dagen! Går bara hem för att käka en stund såklart.. Jag är här med Malva, mamma och Malvas mamma. Vi har sån lyx tycker jag, för vi är i min moster och morbrors lägenhet för dem är inte här denna helgen, så vi har en hel lägenhet för oss själva 100 meter från mässan typ! Superbra eftersom vi kan gå hem och äta och allt då. Fast tror det blir pizza ändå, det är godast ;)

 

Imorgon är det showen hela dagen, dock tror jag att jag och Malva smiter till mässan på pauserna.

Ser som vanligt faktiskt fram mest mot mässan, men det är ju jag det. Tror det är väldigt många fler som också tycker så! Mässan is the shit, haha.


Pizza!

Postat den: 2012-02-24 @ 23:01:05 | Allmänt | Kommentarer (0)

Pizza med malva i Göteborg, gött!


Då var båda motionerade!

Postat den: 2012-02-24 @ 17:06:07 | Allmänt | Kommentarer (14)

Amanda var inne här och var klar med hästarna, hon skulle ut och mocka och sopa stallet nu.
Prinsen hade det gått jättebra med men Annabell hade varit lite jobbig på promenaden. Hon har inte varit någon annanstans än i stallet och hagen på nästan 1,5 vecka nästan så det var ju inte så konstigt. Hon hade rest sig två gånger, hon gör ALLTID det när man går promenader , speciellt med sånna hon inte är så jättevan vid. Suck! Tur att hon inte stegrar i huvudhöjd iaf som hon gjorde i början. Men det hade varit lite läskiga maskiner och sånt också ^^

Bästa Amanda!

Postat den: 2012-02-24 @ 13:20:55 | Allmänt | Kommentarer (6)

Idag kommer Amanda hit och rider Prinsen och går promenad med Annabell.

 

Toppenbra verkligen! Hästarna har stått i 1 vecka och tre dagar nu, hade egentligen bara tänkt 1 vecka. Så ska försöka få igång dem nu men jag fick ju inte rida idag och imorgon och på söndag är jag ju i göteborg, så jag hade lite panik! Men idag imorgon och på söndag är Amanda så snäll och rider Prinsen. Hela helgen! Dessutom ska hon promenera Annabell i 30 minuter idag vilket också är superbra. Hon är ju egentligen bara medryttare på Prinsen så det är ju jättebra att hon tar Annabell extra med. :D

 

Vet inte om jag får Annabell motionerad i helgen men jag hoppas det.


Tänkt på en sak?

Postat den: 2012-02-24 @ 13:04:57 | Allmänt | Kommentarer (2)

På ponnysanning stod det ju häromdagen det där med failen om att människan syntes brevid när dem sprang. Riktigt fail ärligt talat..

 

Men Malva sa en annan grej till mig när hon var här. Under loppet, alltså galopptävlingen. Då tror man ju att det är Star hela tiden. Det är i varje fall inget jag tänkt på förut tills hon sa det, att under galopptävlingen så är det faktiskt inte Star hela tiden! Dem där fläckarna är dels inte där och det syns ganska mycket att det inte är samma häst. Men visst, det är väl helt okej att dem byter häst, men det som är så himla fail är att dem inte ens har samma träns..

 

OKej, inte så stort ;) men asså det känns bara som att dem har gjort så mycket missar. Ett tag har hästen pullar när det är Star, sen  har dem aacher träns och sen pullar igen?

Här är en bild när dem har pullartränset. Hittade dock ingen bild när dem har aachen tränset men det ser man ju i filmen ;) Stör mig bara på sånt, haha.

 


Prinsen&Olivia

Postat den: 2012-02-23 @ 19:10:10 | Bilder | Kommentarer (6)

Förra tisdagen efter dressyrträningen och när Lisa ridit Prinsen en stund så gick jag och Malva en bit och fotade lite andra bilder. Bilderna är tyvärr väldigt brusiga och mörka vilket vi upptäckte när vi såg dem i datorn.:( Dem var sjukt fina i kameran med massa fina färger och allt.  Samma var det ju med ridbilderna. Men det är inte mycket att göra åt. Blir så med Malvas kamera ibland. Men jag gillar dem ändå!  och ja jag vet, jag sitter som en hösäck.. och vissa bilder är lite halvfailade ;)

 

Men slut på ursäkter, här kommer dem! :D Min gosis Prins gör alla bilder fina ändå.

hade jag släppt spöet hade det kanske till och med blivit fint (?) ;)

 

 

 

 

 


Tillbaka till startsidan