Skit..

Postat den: 2012-02-29 @ 21:04:09 | Allmänt | Kommentarer (1)

Vill inte nämna något om hoppträningen bara att jag troligtvis ska sluta hoppträna där. Det funkar inte med tränaren och så helt enkelt. Enda tränaren som någonsin funkar är typ Lisa. Hon är den enda som typ förstår sig på både mig och Annabell och det är nästan bara hennes tips som funkar. Har gått bra EN lektion på anderstorp. Känns inte värt att lägga tid och pengar på det då.

 

Och jag lägger inte allt på Annabell. Det är något som är fel. Något som inte var fel i somras men som är väldigt fel nu.. Det känns verkligen så. Det här är inte rätt. Vi KAN, det VET jag!


Promenad igår!

Postat den: 2012-02-28 @ 19:56:58 | Allmänt | Kommentarer (0)

Igår gick jag en promenad med Annabell. Hon var väldigt naffsig och jobbig i början och gick över mig och hade ingen respekt. Så jag tränade lite halter, ryggade och gick i sakta och ökat tempo och att hon inte fick gå så nära mig hela tiden. När jag sprang med henne började hon igen och skuttade nästan på mig igen men då saktade jag ner och puttade snällt men bestämt bort henne en bit och då lyssnade hon. Försökte några gånger men det gick bättre. Sen fortsatte jag träna lite halter och gjorde även lite förflyttningar åt sidan och det gick bra! Fast hon förstod inte hela tiden och då gick det inte jättebra. Men hon var pigg och glad och jag är nöjd.

 

Prinsen hade jag en mysborst stund med, men han var lite stressad då han gick in i tråden när jag hämtade honom stackarn..

 

Prinsen ♥


Inköp på GHS!

Postat den: 2012-02-27 @ 21:13:12 | Shopping! | Kommentarer (16)


Hade verkligen inte tänkt köpa så "mycket". Hade tänkt köpa väldigt lite och spara pengar men istället blev det tvärtom typ. Men jag kan inte hålla i pengarna när jag ser massor av saker som det är rea på, haha. Men KL västen var 1000 kr rea på och tröjan var 500 kr rea så det var ju bra ;) Det enda jag behöver nu är martingal och en ridtröja vilket jag aldrig köpte. Blev inget träns heller!

Här är grejerna jag köpte på GHS:

*HL schabrak

*Kingsland schabrak

*Glen gordon pannband

*Tröja med texten"Hemma bra men stallet bäst"

*Strasspannband 

*"Guldpannband" 

*Svart Kingsland väst

*Blå Kingsland fleecetröja

*Strassarmband från Kyro

*Strasskärp

*Sporrar

*Namnskylt till Annabell, dock får jag den om 2 veckor. 

*Vita benlindor

*Skylt med "sadelkammare"

*John Whitaker luva

*John Whitaker grimma

*Stallboken

*Grimskaft

*Vita catago benskydd fram och bak

*Svarta catago benskydd fram

*Catago boots, hade tänkt köpa i silver men dem var slut 

 

 

 

 

 

 


Tillbaka till startsidan