Årsresumé 2012 del 1

Postat den: 2012-12-31 @ 15:13:00 | Allmänt | Kommentarer (1)

Januari: 
 
I början av året så började jag och Annabell med en clear round som gick bra! Lite senare flög jag in på en hoppträning i väggen och vi tappade lite självförtroende. Gick dåligt på en senare clear round och inget kändes riktigt bra. Hon tjurade även en hel del på banan och kändes ostabil att rida. Tränade fortfarande i hoppning för Jesper och i dressyr för Lisa. 
 
Vägde även mellan att sälja Prinsen eller inte och han var i fin form i dressyren. Fleur blev även såld den månaden vilket även det var en jobbig sak.
Paddocken blev i princip klar under januari, det var toppenskönt!
 
Prinsen 
 
Februari: 

Annabell och jag fortsatte i samma dåliga spår och jag funderade på att sluta träna för Jesper, kändes inte som att det passade oss. Självförtroendet var rätt lågt och jag hade ingen lust att fortsätta jobba.
 
Prinsen fortsatte bli finare och finare och under en träning hade vi ett riktigt bra pass. 
 
I slutet av månaden var det efterlängtade göteborg horse show. Åkte dit med Malva och gjorde av med en hel del pengar, lite för mycket
 lite utav grejerna. 
Mars: 
 
Lisa och jag började med lite markträning med Annabell för att få bättre koll på henne. Startade en clear round runda som gick helt okej. 
 
Prinsen hände inget speciellt med men tankarna om försäljning fanns där. Även han var med på clear rounden med mig. Det gick inte fort men vi kom runt!
Var på praktik senare i Götene en vecka och fick träffa Fleur, helt underbart. Red c-ponnyn Champis två gånger under veckan som var på igångsättning, så söt ponny ! För första gången på extremt länge hälsade jag på min förra foderponny Osella, väckte mycket känslor och tankar. 
 
Fleur
 
April: 
 

Annabell blev bättre och bättre i ridningen efter mer hjälp av Lisa. Var på tömkörningskurs med henne sedan och det tyckte hon var väldigt roligt.
 Prinsen började jag hoppa lite mer och dressyren gick fram och tillbaka. Hälsade på Osella igen och hon mådde bra, finaste finaste. Har inte hälsat på henne sen dess..
jobbade och hjälpte även pappa en hel del.
 
fyllde år 21 april och på min födelsedag var vi och provred en ponny i Kalmar och dagen efter, kan det ha varit Soccan kanske? Haha. Bestämde oss några dagar senare för henne och hon skulle besiktigas senare.
 
osella
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Elin

Vilken fin Kingsland-väst du har! I alla fall vad man ser bakifrån, gillar märket på luvan!:)

2012-12-31 @ 15:49:23
URL: http://slowmotionphoto.blogg.se
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan