Dagens ridpass

Postat den: 2012-04-30 @ 22:39:19 | Allmänt | Kommentarer (0)

njPrinsen: Skritt, trav och galopp blev det. Han var sjukt stel och bråkade mycket, men det gick bra tillslut. Han var ju lite söt i sin ljusrosa outfit ;)

Annabell: Blev mest skritt och lite trav på henne. Hon fick vara snygg med union jack schabraket och röda benlindor. Hon var pigg och glad så jag är nöjd med henne. lite mot ibland precis som med prinsen men det släppte sedan.


Sälja eller inte?

Postat den: 2012-04-29 @ 22:45:21 | Tillsalu | Kommentarer (5)

Hjälp mig! Har lite beslutsångest! Funderar på att sälja mitt union jack schabrak + luva och istället försöka få tag på ett scapa schabrak av gamla modellen. Tycker union jacket är  lite tjockt och jag vet inte.. fast jag älskar det, haha. Känns hemskt att sälja det men jag vet inte. Hjälp mig! Sälja eller inte? Och är det isåfall någon intresserad?


Bra väder, snälla?

Postat den: 2012-04-29 @ 22:17:12 | Allmänt | Kommentarer (0)

Imorgon kommer min granne hit. Hon ska ha med sin häst och jag ska filma när den springer lös i våran paddock lite. Får alltså hoppas på bra väder så att filmen inte blir helt kass. Om jag inte är helt fel ute så tror jag att hästen är tillsalu också. Ska ta in mina små hästar så att det inte blir jobbigt med allt.

 

Båda hästarna ska skrittas sen, på tisdag är det pay and jump i götene. Lovisa ska med och hoppa. Matilda kanske hänger med och hjälper till, det vet jag inte.

 

Gamla bilderOm man ens kan kalla det knoppar?

Postat den: 2012-04-29 @ 21:45:31 | Allmänt | Kommentarer (0)

Skäms något fruktansvärt över hur jag knoppar. Jag knoppar ju inte så himla ofta och jag hatar det eftersom jag är så sjukt dålig på det. Nu är det ju klubbdressyr om en vecka. Ska rida LC:1 på Prinsen och LB:2 på Annabell. Och då måste jag knoppa har jag bestämt. Förra klubbdressyren blev det ju inte direkt snyggt, såg helt dumt ut. Men nu blir det bara värre och värre. Det är olika mellanrum, dem är olika stora och helt kaos bara.

 

Är det någon som har tiips på hur man kan göra? Måste TRÄNA TRÄNA TRÄNA!!! Prinsens man känns dock nästan ingen ide att göra något med för den är kort och tjock och det känns i princip omöjligt. Kanske kan hitta på något annat fint med den? Det får vi se.

 

Såhär såg det ut idag när jag halvknoppade lite mitt i manen idag på Annabell, det är så fruktansvärt så jag vill inte se det. Jag kommer vara dödens på söndag.

 


Pannband säljes

Postat den: 2012-04-29 @ 20:07:08 | Tillsalu | Kommentarer (2)

Mejla olivia.gustavsson@gmail.com eller kommentera vid intresse. Kan också tänka mig att byta mot något annat.

 

Guldigt swarovski pannband med rosa pärlor. Storlek cob. Mycket fint skick, bara använt 3 gånger.

200 kr eller bud.

(ser dock extremt tråkigt ut på bilderna)

 

Pannband med olika färger på strassen, svart läder. Storlek cob. Inte mycket använt, nästan ingenting.

100 kr eller bud.

 

 

 

 

 

 


Helgens planer

Postat den: 2012-04-27 @ 14:37:56 | Allmänt | Kommentarer (3)

Jag kommer inte vara hemma på hela helgen, jag ska faktiskt på konfaläger. Är inte direkt jätte taggad, men får träffa Mattan i varje fall. Det är alltid roligt. Skolan idag var seg men jag slutade lite tidigare. Utvecklingssamtalet gick bra. NU ska jag ut och mocka innan jag åker iväg.

Annabell 26 april

Postat den: 2012-04-26 @ 21:47:55 | Allmänt | Kommentarer (1)

Vi hade bara roligt idag. Jag hoppade upp på henne i  hagen och bara hade roligt. Bockade som en galning i galoppen så det var tur att jag hade täcket att sitta på annars hade det nog blivit lite halt ^^ hon är så himla rolig när man bara tar grimma och grimskaft och hoppar upp. Fick dock ett stort bett på benet när hon tjurade till för skänkeln en gång. Hoppade av sen och sprang över ett hinder.  Plutteponnyn ! <3

Prinsen hade vi provridning med. Självklart hade han världens lerigaste fötter när jag tog in honom.


JIN stigbyglar

Postat den: 2012-04-26 @ 21:13:11 | Utrustning | Kommentarer (1)

Det är ingen som har ett par JIN stigbyglar tillsalu att sälja begagnade lite billigt? Mina stigbyglar jag har nu är så himla tråkiga och vanliga. Dem är inte särskilt sköna heller. Dessa tycker jag har ett bra stöd och är snygga - saftigt pris bara. Men jag tror absolut man får  vad man betalar för. Men ifall det är någon som säljer dem billigt så kontakta mig!

 


Städat sadelkammaren

Postat den: 2012-04-26 @ 21:01:30 | Allmänt | Kommentarer (0)

Såhär såg det ut efter att jag hade städat, en liten del utav det. Inte jättesnyggt men det är klart bättre iaf. :)

Satte ihop alla tränsen rätt också och fixade med lite putsning och annat. Ska fortsätta någon annan dag för allting är inte klart än. Ska sätta upp lite fler hängare till tränsen också och lägga benskydden på annat ställe. Har inte riktigt plats för dem sen när resten av benlindorna kommer, har tre st i tvätten just nu. Dock slängde jag ganska många lindor faktiskt, gamla och fula och tråkiga som jag ALDRIG använde. Klippte även av några extremt långa lindor.

 

Såhär ser det ut vid täckena, jag bara kastar allting överallt och orkar aldrig vika, haha. Inte bra, men det ska vi ändra på i fortsättningen! Håriga täcken dessutom :P


Suck..

Postat den: 2012-04-26 @ 13:43:40 | Allmänt | Kommentarer (1)

Nu när allt kändes så himla perfekt och allting skulle bli bra, då kommer detta besked. Ett som vore ett bra besked men som bara ställer till allting, men det finns inget att göra nu.

 

Bussen kom aldrig i morse, så jag fick gå hem. Väntade i 35 minuter och alla andra gick också hem. Så jag tog en liten springtur samtidigt. Är 4 km hem så jag gick första biten och sprang resten. Hälften hälften är bra ;)

Varit oc fixat sadelkammaren hela dagen och den är lite snyggare nu. Glömde ta förebilder men jag har efterbilder som jag kanske kan visa lite senare. Snart kommer en familj och kollar Prinsen. Hade tänkt rida Bella innan men det får nog bli ikväll för jag är så slö.. Imorgon är det utvecklingssamtal, JAG ÄR TAGGAD ungefär så fast nej. ;)

 

Just det! Vi ska besiktiga en häst v.20, 14 maj! Hoppas hon går igenom, isåfall får ni veta mer, vill dock inte ta upp det än. Nu ska vi bara få iväg lilla plutteponnyn Prinsen!


Ridit med klassen

Postat den: 2012-04-26 @ 13:38:23 | Allmänt | Kommentarer (1)

Igår var vi och red med klassen på Lidköpings ridklubb. Hittade en bild på LRK:s facebook: 
(Jag är tjejen näst längst till höger med GPA hjälmen, hihi.


Här ska det hoppas

Postat den: 2012-04-24 @ 22:09:41 | Allmänt | Kommentarer (6)

Är anmäld till pay and jump på tisdag! Lovisa ska också hoppa mina små pollar.

Jag ska endast hoppa 60 cm med Prinsen och 70 cm med Annabell. Lite lagom! Men det blir ju första utehoppningen så det kan vara bra att testa. Dessutom är det lite plank och mur och sånt också. Lovisa ska hoppa Annabell i 60 cm och Prinsen i 70 cm. Annabell har ju varit lite konstig det senaste så vi ska se om det blir bättre när Lovisa rider henne och hur hon känns efteråt. Jag tror det blir bra!

 

Sorgligt nog blir det nog sista clear rounden på Prinsen.. men så är det!

 

Jag har alltid så mycket krav på att jag ska bli felfri på clear rounder, men den här gången ska jag vverkligen RIDA. Byta galopp och verkligen rida framåt och noggranna vägar. Rider jag som jag gjort dom senaste gångerna blir jag sur. Jag kan inte åka häst på "tävling". Jag blir galen på mig själv. Nu kör vi!


Jeffrey Campbell

Postat den: 2012-04-24 @ 21:53:23 | Allmänt | Kommentarer (2)

Har alltid älskat Jeffrey Campbell skorna, dem är URSNYGGA! Hade lätt köpt dom ifall jag hade lite mer pengar och var lite längre. Eftersom det är så pass hög klack så tror jag det hade sett lite knasigt ut ifall jag först var 157 cm lång och sedan helt plötsligt typ 170 cm. Det hade nog sett LITE fel ut eller vad tror ni? I början tyckte jag dem var sjukt fula.. (HUR TÄNKTE MÄNNISKAN??!!)


älskling <3

Postat den: 2012-04-24 @ 20:22:47 | Allmänt | Kommentarer (0)


Prinsen just nu

Postat den: 2012-04-24 @ 16:14:15 | Filmer | Kommentarer (2)

Kommer en och provrider Prinsen idag, på torsdag kommer det en annan familj. Känns verkligen hemskt det här och jag börjar fundera på ifall jag ska sälja Annabell iställt, haha. Men han är ju så söt..

 

Mamma filmade ju lite när jag red häromdagen och nu har jag gjort en försäljningsfilm och lite utav det är från i måndags. Fram till 3:10 så är det från i måndags. :D

Så här kommer den:

 


Tillbaka till startsidan