Dagens ridpass

Postat den: 2012-04-30 @ 22:39:19 | Allmänt | Kommentarer (0)

njPrinsen: Skritt, trav och galopp blev det. Han var sjukt stel och bråkade mycket, men det gick bra tillslut. Han var ju lite söt i sin ljusrosa outfit ;)

Annabell: Blev mest skritt och lite trav på henne. Hon fick vara snygg med union jack schabraket och röda benlindor. Hon var pigg och glad så jag är nöjd med henne. lite mot ibland precis som med prinsen men det släppte sedan.


Sälja eller inte?

Postat den: 2012-04-29 @ 22:45:21 | Tillsalu | Kommentarer (5)

Hjälp mig! Har lite beslutsångest! Funderar på att sälja mitt union jack schabrak + luva och istället försöka få tag på ett scapa schabrak av gamla modellen. Tycker union jacket är  lite tjockt och jag vet inte.. fast jag älskar det, haha. Känns hemskt att sälja det men jag vet inte. Hjälp mig! Sälja eller inte? Och är det isåfall någon intresserad?


Bra väder, snälla?

Postat den: 2012-04-29 @ 22:17:12 | Allmänt | Kommentarer (0)

Imorgon kommer min granne hit. Hon ska ha med sin häst och jag ska filma när den springer lös i våran paddock lite. Får alltså hoppas på bra väder så att filmen inte blir helt kass. Om jag inte är helt fel ute så tror jag att hästen är tillsalu också. Ska ta in mina små hästar så att det inte blir jobbigt med allt.

 

Båda hästarna ska skrittas sen, på tisdag är det pay and jump i götene. Lovisa ska med och hoppa. Matilda kanske hänger med och hjälper till, det vet jag inte.

 

Gamla bilderTillbaka till startsidan