Snygg matchning!

Postat den: 2011-09-30 @ 22:18:41 | Utrustning | Kommentarer (3)

Tycker dem nya schockemöhle grejerna är jätte snygga! Är jätte snygg matchning. Ge mig pengar, någon? Och tillåtelse för att köpa det av mamma, haha xD kanske kan köpa det på gbg horseshow om det finns kvar då.. fast bara schabraket isf tror jag.


Dagens ridpass & bildbomb!

Postat den: 2011-09-30 @ 21:47:49 | | Kommentarer (3)

HoppningLRK med Bella idag. Hon kändes väldigt bra när vi red fram. Vet inte hur det såg ut men hon kändes lyhörd och pigg och glad. När vi började hoppa blev hon som galen. När jag fattade galopp så bockade hon som en galning och stutsade så jag var nära på att flyga av, haha. Hon drog dessutom jätte mycket och jag kunde inte hålla henne. Hon var verkligen pigg! Det gick bättre och bättre men hon var väldigt pigg hela tiden. Men tycker det är positivt! Måste bara samla henne lite, haha. Carro var med och fotade dessutom så bilder och eventuellt film kommer om några dagar. Har inte fått dem än. Får några imorgon. Men gick ganska bra.
söta bella <3
Jag red Niklas lite idag med. Har skrittat honom några dagar. Han var väldigt pigg och glad idag faktiskt men i slutet ville han mest hem, haha. Men han var väldigt rolig och verkade tycka det var roligt. Malva fotobombade och jag är förälskad i dem. VI red med union jack schabraket och han är verkligen ubersöt i det! :D  Han drog verkligen jätte mycket och ville galoppera och rejsa och allt. Han var lite väl pigg ibland xD Här kommer bilderna.

Skulle ha kommit hem..

Postat den: 2011-09-30 @ 13:22:04 | Allmänt | Kommentarer (0)

Idag skulle Prinsen ha kommit hem från Felicia efter en hel träningssommar. Synd att han blev allergisk där uppe men ändå roligt att jag fick ha honom nu den här sommaren.
Men istället för att välkommna Prinsen hem idag så har jag varit ute och klättrat med honom i skogen .Han var grymt seg faktiskt. Inte just i backarna men annars var han det. Så jag klättrade bara en väldigt kort stund.Vi gick dessutom omkull i början, han halkade till. LÄSKIGT! Tror det är mycket att pälsen är tjock nu med som han är lite slö. Hoppas Klara kan komma och klippa honom på lördag!
Bild från när jag var och hälsade på Prinsen hos FElicia.

Tillbaka till startsidan