Underbara!

Postat den: 2011-10-29 @ 19:23:31 | | Kommentarer (2)

Mina ponnyer är verkligen BÄST!
Red ut på Prinsen förut och han var jättemjuk och fin. Han har känts jättebra efter att Lisa var här och tränade. Blir träning med honom på måndag också och så en träning med Annabell på torsdag. Tar med Prinsen till lrk på fredag med. Men i varje fall så red jag ute på lite åkrar men skrittade mest på asfalten. Han var framåt och glad hela tiden. Jobbade med lite halter och det gick bättre och bättre. Han har nästan aldrig känts så fin när jag ridit ute för han svarade verkligen jättebra på både förhållningar och skänkeln. Skänkelvikning och fram och bakdelsvändning gick skit men det gör det alltid i skogen, haha.

Red ut med Annabell lite senare också men det var nästan kolsvart då. I början var hon galen, bockade i skritten och höll på. Men sen lugnade hon sig och jag började trava, hon kändes lite seg men inte ojämn eller konstig i benet eller så. Sen var hon lite stressad hela tiden eftersom det var mörkt och jag tror det luktar mycket älg eftre älgjakten och alllt det också men det gick bra och hon kändes ganska fin hela tiden ändå!

Kommentarer

Postat av: Frida

Svar: Pälsätare är löss som äter pälsen på hästarna, de suger alltså inget blod. Men dom är väldigt små så man kan inte plocka bort dom som när människor för löss, och det finns inget riktigt botemedel för häst mot dom heller.

2011-10-29 @ 19:46:41
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/
Postat av: Frida

Svar: Ja, det kan bli väldigt jobbigt när det blir så mycket som Guffi haft :/ Det är oftast de med mycket och lång päls som får det, alltså vanligt bland islandshästar, och Guffi har extra lång vinterpäls så han är visst väldigt god.

2011-10-29 @ 20:38:17
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan