Resultat på clear rounden

Postat den: 2011-11-26 @ 21:55:19 | Tävling | Kommentarer (2)

Hon var väldigt pigg och bra hela tiden och framhoppningen gick superbra! Inget tjurande utan bara skoj. Dock red jag tyvärr fram nästan 2 timmar då det var jätte många starter och det fanns ingen startlista så vi hade ingen aning om det. Så när jag väl skulle in i ridhuset och så så var hon verkligen jätte och orkade inte mycket. Men hon kämpade på bra ändå!

60 cm : Hon kändes väldigt bra hela banan, svängen innan sista hindret blev lite tokig men annars gick det jättebra. Hon kändes sådär mysig och rolig. Ibland drog hon lite men det gör ju inget , och det var väl någon gång hon saktade av till trav, men tyckte inte det gjorde så mycket för hon fattade galopp snart igen. Felfritt på den rundan, super bra kändes det.
70 cm: Här var hon verkligen helt slut, hon tog jätte konstiga språng och på trean över muren blev det något jätte konstigt hopp så jag kom fram lite på sadeln. I kombinationen ( 7A, 7B) så gick det inte alls bra, hon var jätte trött. På näst sista hindret nummer nio sprang hon förbi för hon orkade inte och vi kom lite snett, inget blev bra där, kom igen och då gick det bättre. Sista hindret hann jag inte svänga till så fick lägga en volt. 12 fel där alltså, kändes verkligen skit hela tiden typ men jag var trött och hon med. Men jag är nöjd, för hon var jätte duktig ändå!
Huvudsaken är att vi kom runt banan och det var ju första gången, 70 cm är ju inga problem egentligen men vi had eju ridit så himla länge..
Film kommer!

Kommentarer

Postat av: emmaa - fjording blogg

grattis :)

2011-11-27 @ 11:38:05
URL: http://emmahellgrenn.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Fast två stopp/volter aa, du fattar är ju 12 fel ;)

Men grymmisar! <3

2011-11-27 @ 21:05:22
URL: http://ponnytavling.blogg.se/
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan