Mörker uteritt!

Postat den: 2011-11-30 @ 20:03:27 | | Kommentarer (1)

Annabell var inte riktigt på humör idag, inte alls så trevlig i stallet. När vi red gick det väl helt okej men hon kändes inte sådär jätte glad och hon var väldigt hård att sitta på eller hur man ska säga.. hon var mjuk i munnen och så och slappnade av bra men jag vet inte riktigt.. kändes helt enkelt inte så bra bara. Jag själv var väl inte helt riktigt på humör heller, var jätte trött. Så jag tror helt enkelt att det fördes över till henne lite. Men för Amanda och Prinsen gick det riktigt bra, han var pigg!
Gick väl bra för oss med bara att hon kändes lite trött typ, eller det är svårt att förklara, haha.

JW tävlingsgrimma

Postat den: 2011-11-30 @ 19:59:43 | Utrustning | Kommentarer (1)

Jag älskar den här grimman.. seriöst, jag är helt kär. Det här är nog nästan den enda grimman jag skulle kunna tänka mig att lägga lite mer pengar på typ. Kostar 345 kr på ponnyprakt.
Finns här:http://ponnyprakt.se/product_info.php?cPath=278_280_304&products_id=945
Den finns nog dock på många fler ställen till .

Mockat

Postat den: 2011-11-29 @ 21:07:24 | Allmänt | Kommentarer (1)

Varit ute och mockat boxarna och tatt in hästarna och fixat lite annat. Hade tänkt rida men jag hann inte det, ska precis hoppa in i duschen nu!
har ju varit på konfa idag med och det var skoj, vi skulle spela upp ett drama om julevangeliet. Självklart skrattade jag bara under hela dramat men så är det att vara Olivia..
Imorgon rider jag somn vanligt med Amanda. Har inte ridit sen i söndags då vi bara kunde rida typ 5 min för att det blåste så så jag längtar nu! :)

Tillbaka till startsidan