Ändringar

Postat den: 2011-05-31 @ 21:14:58 | Allmänt | Kommentarer (4)

Pratade nyss med Lollo och det har blivit lite ändringar. Väldigt roliga ändringar! Jag skulle ju till henne med Annabell på torsdag och vara där tills fredag. På torsdagen skulle jag träna dressyr för Jenny och hon skulle hjälpa mig lite och på fredag skulle jag rida ut eller hoppa. Men det är ju utehoppning på söndag på LRK, och då kom ju vi på den tokiga idén att Lovisa kunde tävla Prinsen. Hon ska ju tävla Karsten också. Så dem ska vara med i clear round klassen, LD. Tror Prinsen kommer tycka det är jätte roligt. Det är ju trots allt bara 70 cm. Blir nog i varje fall superkul! Men till nästa sak också, eftersom hon inte ridit Prinsen så mycket. Kanske bara 4 gånger och bara hopptränat honom en gång i hoppgruppen så tar vi med både honom och Annabell på torsdag! Så får Lovisa rida honom lite innan. Om Jenny hinner ska jag träna för henne med Prinsen på torsdag också annars ska vi testa hoppa lite. Fredag blir det absolut uteritt för han är så pigg och go i ny miljö!!
Har dock enormt dåligt samvete för att Niklas får stå själv torsdag- fredag. Vet inte om han ska stå inne eller ute. Någon som har tips?
Mina tre älsklingar <3

Kingsland / john whitaker

Postat den: 2011-05-31 @ 20:20:58 | | Kommentarer (1)

Vilket märke tycker ni är bäst utav john whitaker och kingsland? Skriver lite kort om vad jag tycker:
John whitaker: Har mycket snygga schabrak, älskar deras ridbyxor och luvorna är också väldigt fina. Vad jag har uppfattat så har dom bra kvalitet och ganska rimligt pris på det mesta. Kläderna därimot är jag inte så förtjust i, vissa är väldigt snygga medans andra inte alls är snygga. Men stor hiss till JW för dom har mycket olika grejer m.m.
Kingsland: Ja, tröjorna och jackorna behöver man väl knappast säga någonting om? Dem är väldigt älskade (a). Nu säger jag inte att ALLA är det men många. Men det bästa är nog trots allt västarna som dom har. Schabraken gillar jag inte, dem flesta är tråkiga och ser lite slarviga ut. Gillar inte riktigt deras grejer till just hästarna.

Klockren ponny!

Postat den: 2011-05-31 @ 20:08:00 | | Kommentarer (0)

Jag fick åka hem från skolan idag, och Linnea skulle komma och rida men jag tänkte att hon kunde rida både hästarna då eftersom hon hade sin medryttardag. Men när hon kom runt 5 kände jag mig så pigg så jag följde med henne ut på Annabell. Dock var jag lite yr, mådde illa m.m. Redan i skritten kände jag att hon var pigg och glad till att rida. När vi närmade oss skogen så blev hon lite att hon tittade men det var nästan ingenting. Hon svarade direkt på traven och travade på jätte fint! Vi red ner till svalnäs och ju närmare vi kom dit ju fortare gick det typ kändes det som. Dem visste vart vi var på väg, det märktes tydligt för både Annabell och Prinsen älskar att vara där. Först när vi kom dit så red vi på en lång raksträckaoch travade. Båda hästarna fjantade sig lite men vi bara fortsatte. Sen red vi på den igen och i slutet galopperade vi en bit. Blev ett och annat glädjeskutt och sen stormade hon nästan in i en trädgård för hon ville fortsätta. Buse! Sen började vi klättra för det var därför vi gått dit och klättrade en bra stund. Hon var jätte duktig och när vi sedan travade iväg på en ny väg så längde både hästarna så himla gulligt på stegen och Prinsen kom långt långt före för när han väl länger så går det fort kan jag tala om! I skogen hittade vi sen ett litet hinder av grenar på typ 40 cm? Prinsen rev det nästan för han brydde sig inte och första gången var det samma sak med Annabell. Men andra gången gjorde hon världens hopp och landade i galopp, hon var superduktig! Nästa gång klev hon över och sedan bra hopp 2 gånger. Var skitkul! Inte hoppa kanske men asså, det blev ändå hopp för hon hoppade typ 60 cm över, söttjejen! Hela hemvägen gick fin fint och vi fick en superhärlig galopp. Gick över ett dike en gång med . Dock började hon krångla när jag väntade på Prinsen och Linnea så hon backade ut i åkern och så och så tog det en stund att få upp henne men annars var hon verkligen helt helt klockren och jag är inte mer än helnöjd! Sånna här dagar stärker mig verkligen att fortsätta kämpa.

Tillbaka till startsidan