Pralin.

Postat den: 2011-03-31 @ 22:25:53 | Allmänt | Kommentarer (0)

Jag red Pralin på Lrk idag. Gick skapligt bra. Han är ju nästan maxad d-ponny så han kändes väldigt väldigt stor att rida. Och det var hoppning. Vi gjorde ett par övningar som var väldigt nyttiga. I en övning var det ett oxer och första gången tog han ett jätte språng över och efteråt skakade han på huvudet lite och drog , fast det märktes knappt. Han var jätte duktig resten av lektionen sen så det var glömt sen. Kul att hoppa honom. Var superlänge sedan. Säkert 2 år sedan sist? Minns när han var min favvis. Då var jag mindre och nu när jag är större tycker jag han tar väldigt stora steg, haha.

Gick självklart och pratade med Ida en stund också. Hon fick lite gott av mig med.

 

Fodrade Szaman älskling och Ida älskling. Dem bästa! :D


31/3-11- Uteritt och barbackapass.

Postat den: 2011-03-31 @ 22:23:02 | Allmänt | Kommentarer (0)

Niklas & Annabell : Linnea kom som vanligt varje torsdag hit och red Nikke. Jag red med och tog Bella. Hon var verkligen super pigg och taggad. Vi ahde ingen aning om vart  vi skulle rida för vi vågade knappt rida i skogen för älgarna men vi travade fram och tillbaka på en grusväg 2 gånger och sedan gick vi in i skogen ändå. Vi stötte inte på någon älg och allting gick super duper bra hela tiden. Vi tog en galopp på slutet och då blev hon jätte pigg. Hon ville bara springa mer och mer och mer! Jättesöt var hon!

 

Prinsen: Tog ett barbacka pass på Prinsen. Sista barbackapasset. Jätte tråkigt men sant. Han var iaf jätte duktig och positiv. Väldigt pigg och glad. Han trampade på super och hade riktigt fin form ett tag. Dock var inte min sits den bästa men hans rygg var väldigt hård och jag har inte ridit barbacka på länge . Men jag fick ju bra träning. Galoppen gick inte särskilt fort men han stannade inte förrän jag stannade honom. Supernöjd över min kille idag. Han har blivit så redig!


30/3-11- Dressyr och hoppning.

Postat den: 2011-03-30 @ 22:46:33 | | Kommentarer (0)

Jag hoppade Prinsen idag. Vet att han hoppade ganska hårt igår men eftersom det här var enda gången jag kunde hoppa honom innan han åkte så tog jag chansen. Och han verkar inte ha något emot det. Han var väldigt positiv och glad hela tiden. Galoppen gick också väldigt bra. Hoppen blev skapligt bra. Börjar hänga med lite mer i hans språng nu också. Matilda fotade några underbart fina bilder tycker jag. I slutet började han riva lite men sedan fick jag två bra hopp och sedan la vi av. Men han var verkligen  superhärlig idag, framåt och glad. Inte varit så pigg på länge. Skönt att jag kunde hoppa honom lite innan han åkte och få bilder. Tack så jätte mycket Matilda! Han är så fin min lilla ponnny. Under sommaren 2011 kommer jag äga 3 ponnyer, haha. Kommer kännas jätte konstigt att någon annan har honom som sin egna ponny typ och får göra nästan vad som helst men jag tror han kommer få det super hos dem. Vi vet lite vem familjen är och dem rider alltid ut i grupp i sällskap med föräldrar och sånt så han får ju ingen flängridning eller något. Dessutom ska han kanske tävla gota om han är i bra form då. Hoppas dem får det bra med honom!

 

Annabell red jag någon form av dressyr på. Hon var inte så pigg och inte så villig att gå i form. Men i slutet släppte det mer och mer hela tiden. Man kan ju inte begära för mycket av oss än eftersom jag inte riktigt ridit n mig på henne än och hittat knapparna. Men det kommer ju. Vi lär ju känna varandra mer och mer för varje dag som går. Galoppen gick också väldigt bra idag. Har en liten film som jag lägger upp någon annan dag, hinner inte just nu. Men lite bilder tog mattan med som jag kan lägga upp nu!

 


Tillbaka till startsidan