Ny header/design?

Postat den: 2011-02-28 @ 13:46:25 | | Kommentarer (10)

Jag funderar på att byta header och design. Tycker redan att den jag har är väldigt tråkigt och skulle mer än gärna byta. Men jag kan verkligen inte bestämma mig. Är ju så dålig på att göra headers och design så jag blir ju nästan aldrig ändå nöjd.
Ha kvar denna eller byta?

Mina inköp.

Postat den: 2011-02-28 @ 13:23:03 | Shopping! | Kommentarer (4)

Nu har jag kommit hem från göteborg. Börjes var otroligt billigt på messan så jag har säkert gått in där 10 gånger och köpt något varje gång,haha. Mässan kändes annars väldigt rörig i år. Och mycket utav samma saker. Fast man kan ju inte säga att jag inte hittade någonting. Jag har spenderat väldigt mycket pengar så jag har verkligen 0 kr kvar nu. Har verkligen köpt mycket. FÖR mycket.
Showen var jätte rolig tycker jag. Gymkhanan var ju lite annorlunda än dem andra , hehe. Det är ju mest hopptävlingar på söndagen. Bilder kommer att komma men jag lånade min mosters kamera då jag inte ville ha med min så hon kommer nog skicka bilderna så snart som möjligt.
Här kommer bilder på det jag köpt :
(p.s. jag behöver nog inte köpa något mer på länge nu. )
Från höger. Kingston kofta,börjes. Kingsland sockar,Charlies häst & hund, Långärmad tröja,börjes. Likit, horse house?
Spö,börjes. Träns,börjes. Padd typ,börjes. Alla dem här grejerna var jätte billiga!
Har ju inte precis köpt allting här för dvdn är ju demo och så men jag lägger upp det ändå.
Grejerna jag köpt skriver jag. Stallboken, ?. Klaras riddagbok, fick den gratis. Var feltryckt.
Klara och Jonte, fick av Gunilla där.
Repgrimma med rep, någon westernbutik. Pälsglans, my one. Naturborste, ?.  Haha, jag minns aldrig i vilka montrar jag köpt saker och ting xD
Lila grimma, något billigt där dem bara kostade 29 kr. Lädergrimma,börjes. Grön grimma, samma som lila. Blå grimma med ludd, börjes.
Tröja,börjes. Huva, börjes. Maggjord,börjes. Mantejp,börjes. Chaps,börjes XD
Namnskyltar, funplate. Kan beställas på funplate.se, godis&likit,?
Gunilla övertalade mig att köpa detta. Hade egentligen inte pengar.
Hv polo tröja, ?. Jacka, börjes.
Schabrak,börjes. Schabrak,börjes. Båda för 150 kr. Inte klokt!
Ja det var typ det. Sedan fick jag köpa min födelsedagspresent. Jag bestämde mig för att bara få typ 2 saker som är lite dyrare istället för många små. Så det blev schockemöhle benlindor&schabrak.

Vinterbilder.

Postat den: 2011-02-27 @ 12:19:00 | Allmänt | Kommentarer (2)

Hittade lite bilder jag tror jag inte har laddat upp.


Hemma..eller inte hemma men hemma.

Postat den: 2011-02-26 @ 20:51:50 | Shopping! | Kommentarer (0)

Jag sitter hos min moster och morbror nu i göteborg efter en lång lång dag på messan. Jag har gjort av med 2000 kr. Det är inte klokt. Har ingenting kvar nu. Jag har köpt massor av saker och jag är verkligen helnöjd. Dessutom så har jag så ont i mina fötter så jag haltar runt, haha. Nu på kvällen gick jag en stund med Lovisa & Matilda också och vi fick autograf av Malin och Peder. xd. Dem kom 35 minuter försent.

Har verkligen gjort massor av fynd på börjes. 2 schabrak för 120 kr. Inte dåligt!

Fick inte med allt på min inköpningslista riktigt. Har inte hittat någon kortärmad t-shirt. Inte heller några ridhandskar eller pälsglans och lite mer saker. Men jag har köpt destomer.

Schockemöhle schabraket och benlindorna ska jag få av min moster och morbror när jag fyller år 21 april. Klara fick hjälpa mig att hitta rätt storlek och så xD var lite förvirrad i början.Det bästa köpet var lädergrimman. Köpte den för 185 kr på börjes. En brun till prinsen. Behövde det verkligen och det ganska billigt om man gämför med vad dem andra kostade på typ charlies häst och hund. Där kostade dem typ 600 kr..

Nu måste jag gå. Imorgon blir det showen.

Outfit

Postat den: 2011-02-26 @ 20:00:00 | Outfit | Kommentarer (0)

Outfiten blev inte alls så bra som jag tänkt mig och jag hittade inga ridstövlar förutom tretorn och jag har alltid tretorn typ så jag struntade i stövlar.

Här kommer den iaf.

Tidinställt inlägg-GHS.

Postat den: 2011-02-26 @ 11:30:00 | Allmänt | Kommentarer (3)

Nu är jag antagligen på messan i göteborg och har varit där ett tag om det inte har inträffat något alldeles hemskt. Troligtvis redo för en riktigt shoppingdag och sedan kommer jag väl antagligen släpa hem några kassar förhoppningsvis. Det gör ju inte sämre att det här var min julklapp och att jag får gå med min underbara moster och morbror. Eller ja, en i taget. Imorgon är det ju självaste showen med. WHIHO !:D
Världscupen blir ju som alltid roligast självklart.


en bild på mig och älsklings osella sommaren 2009.
Förlåt för massor av gamla bilder men har typ inga nya och jag är kär i mina gamla bilder.<3

TAAAAAGGGGGAAAA!

Postat den: 2011-02-25 @ 21:01:42 | Allmänt | Kommentarer (9)

Jätte taggad inför imorgon!! Åker hemifrån klockan 7 imorgon så är jag på plats klockan 9. Messann hela dagen imorgon och showen hela söndagen. Ska träffa Lovisa & Matilda på messan imorgon. Kommer inte ha en enda krona kvar sen. Och jag som skulle spara detta året? Jag får väl spara efter detta. Men så kommer det nog inte bli sedan ändå. Men jag får väl försöka utan att lyckas.

Kommer inte bli särskilt mycket update. Har ingen dator där borta och har bara hunnit göra 3 tidinställda under hela helgen.

Färg på schockemöhle schabrak.

Postat den: 2011-02-25 @ 20:08:08 | | Kommentarer (3)

Jag har bestämt mig för att köpa ett schockemöhle schabrak imorgon. Men jag kan verkligen inte bestämma vilken färg jag ska ha. Jag ska ha samma färg i schockemöhle benlindor med. Jag står mellan 3 färger. Jag tänker att något blir bra och sedan ångrar mig och sedan tänker jag för mycket. Så hjälp mig gärna.
Dem färgerna jag står emellan:
1.

2.

3.Inköpningslista för GHS

Postat den: 2011-02-25 @ 16:52:44 | Shopping! | Kommentarer (4)

Lite sent eftersom jag ska dit imorgon ( lördag). Men bättre sent än aldrig. Jag skriver det också ifall det inte syns vad det står på bilden som jag tror det gör men för säkerhets skull :)

*Schockemöhle schabrak
*Schockemöhle benlindor
*Eventuellt Schockemöhle luva
*Lädergrimma till Prinsen
*Kingsland sockar
*Eventuellt kingsland tjocktröja
*Ny ridtröja
*Eventuellt ridhandskar.
*Eventuellt pälsglans
* Något annat som jag hittar där som det alltid blir.

Hoppning med Ida 25/2-11

Postat den: 2011-02-25 @ 16:34:49 | Allmänt | Kommentarer (0)

Det var hoppning och jag fick Ida. Typ överlycklig. Det var ganska rörigt hela tiden fast vi bara var 5 st. Hästarna hade ju bytt stall dagen innan eftersom dem ska renovera ponnyernas stall så dem stod i tävlingsstallet lite längre bort. Alla hästar hade boxar och verkade stortrivas. TIll och med Fidji verkade väldigt avslappnad. Alla hästarna var ganska trötta. Alla gick i träningsgruppen innan utom Bebeto. Ida flåsade hela tiden. Hon var jätte seg också. Men det var för att hon var så trött men det gjorde inget. Blev lite saktare bara. Men eftersom det var hoppning trodde jag vi skulle hoppa mer än vi gjorde men vi hoppade bara ca 5 gånger. Men det hände ganska mycket. En ramlade av, hästarna gnäggade åt dem andra hästarna som var så långt bort och så . Men det gick riktigt bra att hoppa. Men jag måste tänka på att inte resa mig så högt. Jag reser mig jätte högt när jag hoppar.

Longering 24/2-11

Postat den: 2011-02-24 @ 17:45:07 | Allmänt | Kommentarer (3)

Hade tänkt longera Prinsen idag. Men det gick inte alls bra. Han är så jobbig med longeringen. Han försökte sparka flera gånger.  Var jätte trög och sur, snäll innan men longering är inte hans grej. Han vill ju gärna komma in i mitten också. Så det är så jobbigt att få ut honom, hålla igång och hålla ordning på alla grejer. Vi busade lite i hagen istället. Det tyckte han faktiskt var riktigt kul. Han sprang efter och var riktigt pigg och glad. Vi gjorde lite puss och kram med fast det gick inte så bra. Bugningen börjar komma mer och mer nu faktiskt men inte riktigt helt ännu. Konstigt nog gick han ner första och tredje gången men sen dess har han inte gått ner helt.Niklas var ännu segare när vi skulle longera. Jag la ner det direkt och bara gosade lite med honom och sprang med honom så han fick röra sig lite i varje fall.

Längtar till sommaren nu. Då kan man vara mer överallt och hästarna är inte så trötta för all vinterpäls.
Trött tjej.

Postat den: 2011-02-23 @ 18:56:08 | Allmänt | Kommentarer (13)

Jag ville verkligen rida Prinsen idag. Men jag kunde inte. Jag var så trött så jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Jag är fortfarande hur trött som helst. Det bara gick inte att gå ut och rida. Jag har inte varit såhär trött på ja jag vet inte hur länge. Kan knappt röra mig. Värre än på morgonen. Jag vill vara PIGG !

Bildredigering.

Postat den: 2011-02-23 @ 18:44:26 | | Kommentarer (4)

Det var en tjej som vill veta hur jag gjorde med den här bilden :

så jag tänkte visa det.
Den här gången ska jag visa hur man gör det när man har photoshop men har du inte photoshop och vill göra det så får du säga till så gör jag ett nytt inlägg om det också. Jag visar det från mitt gamla elements men det är ungefär samma på alla photoshop. Hoppas ni ser bilderna.

Såhär gör du:


Öppna en ny såkallad bild. När jag gör dessa bilder brukar jag använda mig av photoshops standardstorlek. Gå in på Arkiv-Ny-Tom fil. Sedan kommer antagligen det här komma upp. Vi kallar den vita för bild 1.

Gå sedan till Arkiv-Öppna som. Klicka sedan på den bilden du vill ha.
Jag valde en bild på mig och Niklas. Snart kommer du se din bild nere på sidan.
Efter det så öppnar du ännu en bild.
Som andra bild valde jag en pussbild på mig och Niklas. Mysbilden är bild 2 och pussbilden bild 3.
Sen ser det ut såhär:

min msn var på så det står Malva Lugner har loggat in men det får vara så för det är så jobbigt att ladda upp en ny bild på bloggen. Tar jätte lång tid.
Nu kommer det en ny bild som jag ska förklara på.

Nu klickade jag på den vita bilden så att jag hade den uppe. Sedan klickade jag inte på pussbilden utan jag drog den bara till den vita bilden. Alltså den stora som var öppen. Sedan kommer då bilden upp och jag justerar den så att den passar i rutan.

Nu drog jag bild 2 till bild 1. Bild 3 behöver vi inte mer. Då ska det se ut ungefär så som det gör på bilden.

Sedan ska man förstora bild 2 så att den täcker hela bild 1.


Sedan så har man ju sett innan att i högerspalten står det opacitet och så står det 100%. Ändra det nu till något annat mellan ca 10-90 %. Då kommer du märka vad som händer. Jag brukar använda mig av 50% då det blir hälften hälften. Hoppas ni ser vart jag rosa markerat det.
Sen är det bara att spara den.


Finns det frågor kring detta är det bara att säga till och som sagt om ni som inte har photoshop vill göra detta.

Såhär blev min jag gjorde nu:
Skolan

Postat den: 2011-02-23 @ 07:17:48 | Allmänt | Kommentarer (12)

Är hur trött som helst.. Ska snart gå ut och släppa ut älsklingarna i hagen och ge dem mat. Sen bär det av till skolan. Jobbigt. Idag är det en jobbig dag. Vi har lektioner precis hela tiden. Fast vi ska se på film på engelskan, och det är bra.  Egentligen är det läxdag i dag men vi hade konstigt nog inga läxor alls. Inte ens i matten,engelskan eller spanskan.

 

Onödigt inlägg..


Jag är med och tävlar.

Postat den: 2011-02-22 @ 21:39:03 | | Kommentarer (11)

Ännu fler bloggtävlingar :D jag älskar bloggtävlingar.

måste bara säga att jag tycker verkligen att dom här pannbanden är hur snygga som helst. Det är ett riktigt jobb att göra det! Hon som gör dem här är jätte duktig!

jätte tuffa grejer !


Tillbaka till startsidan