Uteritt med lite hoppning och en avbockning på köpet

Postat den: 2011-12-31 @ 15:39:53 | | Kommentarer (3)

Var en underbar uteritt idag! Hästarna var glada och vi red en väg ner till sandvik. Vi hittade en liten omväg där vi kunde hoppa över som två galoppbommar och Bella tog jättestora skutt över, gulligt!
Sen hittade vi ännu en liten stock som var som en galoppbom, typ 10 cm hög haha. Vi hoppade den några gånger för hästarna hoppade över även fast det var VÄLDIGT lågt ^^
Lite senare hittade vi lite tjockare stockar och två stolar att lägga upp på. Så dem hoppade vi också över några gånger. Amanda filmade tre gånger på den lägre höjden, typ 50 cm eller något xd. Sen lade vi upp lite till för det gick så d et blev typ 70 cm. Hoppade några gånger, kom fel en gång och sen när vi skulle hoppa en sista gång drar hon iväg(trodde det var något bakom oss typ en älg eller något), hoppar hindret i världens fart och sen efter hindret saktar hon in och gör världens bockningar . Fanns inte en chans att sitta kvar, bara flög. Landade på huvudet så först trodde jag att det hade gått rätt illa faktiskt. Men var bara yr en liten stund och sen gick det över.
Dock har jag skitont i ryggen nu och känner mig lite yr igen. Men det ska nog gå över. Efter hon slängde av mig hopapde vi iaf två gånger till på en liten lägre höjd så att hon förstod att det inte var acceptabelt.
Förresten, är det någon som vill se filmen?

Kommentarer

Postat av: Marie

JAG VILL SE FILMEN! :DD

2011-12-31 @ 15:40:57
Postat av: Jonna(:

Jag vill !!:D

2011-12-31 @ 15:56:35
URL: http://innend.blogg.se/
Postat av: ida

sv: tack för din fina kommentar^^ din blogg var väldigt mysig den med!

2011-12-31 @ 16:05:32
URL: http://idabn.blogg.se/
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan