Påverkan

Postat den: 2011-12-29 @ 18:18:42 | | Kommentarer (5)

Många säger ju att man påverkas utav vänner och så, och när Malva sa det här häromdagen så kom jag att tänka på att det nog faktiskt är ganska sant att man påverkas utav vänner.

 

(Ett litet ps bara, det här är inte riktat på något vis med att det är dumt om man inte har märkesgrejer eller något och när jag visar dem "förra" bilderna så menar jag inte att det var fult. Det är inte det jag menar, absolut inte. Menar bara på hur man påverkas av kompisar. Finns ju inget rätt och fel och man har ju det man trivs i. Men ändå påverkas man nog väldigt mycket. Men jag skulle aldrig påverkas så jag tog på mig något som jag tyckte var obekvämt eller inte gillade. DÄR går det för långt. )

 

Innan jag tex lärde känna Mattan och Lollo så såg jag ut ungefär såhär:

(osella älskling <3)

Förut visste jag knappt att sån utrustning som tretorn, jw, kingsland och sånt knappt existerade, haha. Men när jag lärde känna mattan och lollo började jag gilla märkesutrustningen mer och mer och det blev tillslut så som det är nu, haha. Alltså MÄRKESNÖRD blev jag.. xd

Förra sommaren lärde jag känna Malva på ridlägret i tibro, då var det ungefär samma sak som för mig att hon tyckte det var urlöjligt att jag ville ha märke. Då hade hon den här utrustningen:

Nu har vi känt varandra i ett år och nu gillar hon märke precis lika mycket som jag gör, haha.

Som sagt, så tror jag man påverkas mycket utav sina vänner.

Det här är ju faktiskt ett litet bevis på det? ;) Längtar faktiskt tillbaka lite till innan jag hade märkesutrustning och innan man brydde sig om hur det såg ut när man red eller om man inte reed tillräckligt mycket. Allt var bara roligt och absolut ingen press. Nu säger jag inte att jag tycker det är jobbigt att rida hela tiden. Men alla som har egna hästar vet att det inte alltid är så roligt att gå ut o rida en mörk höstdag.


Kommentarer

Postat av: Emma

hej! jag tycker din blogg är fin vill du designa min? <3

2011-12-29 @ 19:08:16
URL: http://emmamclark.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag tror också att man påverkas av vänner!! Sedan väljer man själv hur mycket;) För egen del köper jag inte mycket märkesutrustning...några enstaka grejer emellanåt...hellre sånt som jag tycker är fint och verkligen vill ha:) Gärna hela set i samma färg;)Det är tur att man får välja själv vad man vill köpa!!! Hi hi!! Finns inget rätt eller fel bara VAD jag som person vill köpa och använda till min häst:DJag tycker att ni alla ska köpa sån utrustning ni själva vill ha till era ponnyer/hästar!!!Svar:Då gick det bra ändå!! Skönt att vara felfri men tråkigt att känslan inte var bra!! Det blir nog jättebra med lite hoppträning framöver och mer rutin och självförtroende hos hästen:)Ha en jättebra fortsatt vecka!!Mvh Anna & Tabasco:)

2011-12-29 @ 19:12:16
URL: http://anaby.bloggplatsen.se
Postat av: Lovisa

Hihi, förlåt Olivia! Fast säger detsamma, har påvekats av bloggarna och tjejer som jag tävlade mot, i början visste jag inget om märken men efter att ha följt bloggare och även på bilddagboken blev jag mer insatt. Ibland känns det bra men säger återigen som dig, saknar när man kunde sätta på sig vadsom helst och bara gå ut och rida.

Ses imorgon saknade du! <3

2011-12-29 @ 20:27:43
URL: http://ponnytavling.blog.se
Postat av: Lovisa

sv: Ja det med, hihi, gillar mina grejer <3 och dig!

2011-12-30 @ 09:26:59
URL: http://ponnytavling.blog.se
Postat av: Maja

Oj, haha xDJag är typ som ni var då.. ojoj.. xD

2012-01-02 @ 11:17:39
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan