Skriver imorgon..

Postat den: 2011-08-31 @ 22:01:18 | Allmänt | Kommentarer (1)

Skriver om ridpasset imorgon för jag hinner inte det nu. Jag hoppade annabell lite iaf, eller ja typ markarbete. Hur det gick får ni inte veta nu ^^ prinsen fick en vilodag.

 

godnatt!

 


Bloggtävling avslutad!

Postat den: 2011-08-31 @ 22:00:23 | | Kommentarer (1)

Nu är bloggtävlingen avslutad! Vinnaren kommer upp imorgon.30/8-11-Rolig uteritt

Postat den: 2011-08-30 @ 21:29:56 | | Kommentarer (1)

Red med Linnea idag igen, haha. Hon kommer ofta och rider Prinsen, jag vet ^^ men tycker det är superbra eftersom jag inte hinner rida båda hästarna alltid och mycket roligare att ha någon att prata med och Annabell blir så avslappnad när Prinsen är med.

Vi red lite ner mot lilla svalnäs. Eller vi var inte där men vägen dit liksom. Vi tänkte undersöka lite nya vägar! Vi hittade en väg med en jätte läskig stuga och sen hittade vi till våran glädje ett jätte långt dike med vatten i. Vi hoppade över där lite och Annabell tog SSSSÅÅÅHHHÄÄÄÄÄRRRR stora språng typ.. Prinsen var lite feg i början och ville inte riktigt, men sen så hoppade han ett par gånger och var jätte duktig. Dock var jag nära på att flyga av Bella typ varenda gång.. hon hoppade fint och lungt ett tag och så helt plötsligt världen hopp, suck.. thihi^^

Prinsen såg jätte fin ut dessutom, han såg avslapppnad ut och Linnea fick till en riktigt fin låg form där han verkligen jobbade och det såg så harmoniskt ut. Tror han börjar slappna av mer och mer i ridningen. Han är ingen jhäst känns det som som går att jobba på banan på samma sätt utan han behöver verkligen slappna av för att kunna jobba. Och slappna av ganska mycket.

Men jag är jätte nöjd över idag också. Hon bockade ju såklart några gånger för att hon tyckte det var roligt och typ kastade sig 2 gånger när hon blev lotsasrädd som vanligt typ, men hon bara busar den där lilla filuren! Hon kändes väldigt fin och pigg och det är huvudsaken. Framåt och glad. Det är så jag vill ha henne och det var hon verkligen idag.

Tillbaka till startsidan