Hööks har kommit

Postat den: 2010-09-30 @ 20:24:42 | Allmänt | Kommentarer (0)

Rubriken stämmer inte riktigt . Hööks har ju inte kommit hem till mig som jag hoppas någon förstår . Jag har fått hööks grejerna . Det ena schabraket var jätte snyggt . Det andra trodde jag var ljusare . Men jag behåller det nog ändå . Sen var det ju grästygeln som jag inte fattar hur man sätter på , sedan så var det ju pannbandet . Tycker det var jätte snyggt . Sadelgjorden med . Den verkar bra . Och så ridpasset idag . Gick inte bra . Skulle rida i skogen men tänkte bara på massor av annat . Och i skogen var han omöjlig . Backade in på massa tomter när dom var ute . Skitpinsamt ! Och försökte äta gräs hela tiden ungefär . Så inte så lyckad tur . Han var jätte seg med .

 

 


29/9-10- En halvtimmes ridning

Postat den: 2010-09-29 @ 21:52:50 | Allmänt | Kommentarer (1)

Hej ! Idag var Carro hemma hos mig. Hon skulle ta lite kort på mig när jag red och få pengarna för sadeln vi köpte . Det gick la sådär idag . Prinsen tyckte inte det var kul på ridbanan . Fick till några små hopp men han bråkade lite .  Kommer 3 bilder . Dom är oredigerade . Hoppet blev inte så jätte bra .

 

älskling <3

missbildat hopp :)

du är bäst <3


28/9-10- Varför är han så "inget är roligt"?

Postat den: 2010-09-28 @ 20:01:18 | Allmänt | Kommentarer (0)

Var hemma idag igen för jag hade fortfarande ont i magen . Men jag tog mig ut och red lite senare på kvällen(igen) idag ändå . Typiskt mig att det alltid ska bli på kvällen . Men jag bestämde mig för att ta Niklas . Och det ångrar jag nästan ärligt talat nu . Han var bara för seg ! Han tyckte alllt var tråkigt . Åkern var inte ens en idé . Skogen tyckte han var jätte tråkig . Var bara hemvägen som var rolig tydligen . Han var så himla trött och tråkig alltså . Han tycker ALLT är tråkigt ., vill göra så att han tycker något är roligt . Men vad ? Vill att han ska vara glad och tycka det är roligt att rida . Det var ju samma som igår . han gillar ju att longera . Men han tyckte det var jätte tråkigt igår . Han är verkligen inte sig själv . Säg till om ni kommer på något som skulle kunna göra honom glad i ridningen ! Funderar på att prata med Sandra om vi kan åka till ridhuset någon dag kanske . Det tycker han ju är kul . Att vara på andra ställen . Får fundera lite på det . Förra sommaren var han ju så pigg och uppmärksam . Jag vill ha tillbaka den lilla söta hästen . Han är ju inte så mysig längre heller . Får kanske  börja vara lite mer med dom i hagen .

 


Tillbaka till startsidan