31/10-10- Fröken! :)

Postat den: 2010-10-31 @ 17:48:05 | Allmänt | Kommentarer (1)

Kommit hem från Carro nyss och vi har vart ute och skrittat Millan och Fröken. Carro frågade mig förut om jag ville komma och skritta ut med henne och det ville jag såklart. Det var ju roligt att rida en liten pigg häst ( jag red fröken) Gick riktigt bra tycker jag , haha . Men vi stötte på två älgar och det var läskigt ! Men vi red en liten genväg över åkern och då gick det bättre. Tack för att jag fick komma Carro !

Centimetershoppning 31/10 - 10.

Postat den: 2010-10-31 @ 14:49:50 | Allmänt | Kommentarer (0)

Jag var ju med på centimetershoppningen idag. Han gick rätt in i transporten när vi skulle lasta. Duktig ponniheeeest ! :´D  Han var väldigt pigg när vi gick runt med honom. Och jag hade visst bokat en utebox utan att jag visste om det. Men det var ju bara bra. Han var på bra humör men blev lite seg när vi skrittade länge. Framhoppningen gick verkligen inte bra. Han blev jätte seg och alla hästar flög hit och dit. Sedan råkade jag rida så jag stod vid ett oxer när en skulle hoppa det. Det var ju inte så bra. Sedan så märke dom att det var 70 cm på framhoppningen med. När jag kom in på banan blev han lite seg men när jag vände mot första hindret blev det toppen! Tvåan blev vägran :/ Men sedan kom vi över. Trean gick bra. Fyran med. Sedan red jag fel väg och sedan var det bara att gå ut . Är jätte nöjd för han hoppade super bra men blev såklart lite arg på mig själv för att jag glömde av banan och hoppade fel hinder. Han blev lite rädd för publiken när dom aploderade  bara . Annars var det väl inget han tramsade med :D

 


30/10 - 10 - Nervös !

Postat den: 2010-10-30 @ 19:04:33 | Allmänt | Kommentarer (1)

Prinsen var inte helt okej idag heller. Lite slö typ och jätte hård i munnen. Men nu har jag putsat alla grejer och lagt fram allting tills imorgon i varjefall. Är lite nervös . Men är ju bara en centimetershoppning. Dom får stå inne inatt för det blir så svårt att borsta om dom är blöta imorgon. Dom verkade vilja komma in också.

 

Jag och älsklingen Prinsen!


Tillbaka till startsidan