29/6- ingen rubrik :O

Postat den: 2010-06-29 @ 22:10:03 | Allmänt | Kommentarer (0)

Hejsan! Har varit i Arild ( skåne ) från torsdag till söndag . Det var askul och skönt . Vi har spelat kub , badminton , fikat , badat , gått o hälsat på kor och hästar och allt möjligt :DDD ätit glass med såklart . och ngr supergoda rån . Vi var ju i min moster och morbrors sommarhus där :) vi firade midsommar med mormor , morfar , moster , morbror och deras fosterbarn ava som är 5 år . Men iaf .. igår nattade felicia här tills idag alltså .         Vi har ridit och massa ;D fast vi har också vart rättså slöa (a) Haha , vi har köpt en bebispool med att ha som typ "plaskpool" om det är kokhett och man inte orkar cykla ner och bada bara så man blir lite blöt isf för att dusha :P
Imorgon kommer Rebecka . Nu ska jag äta trorjag . Är lite småhungrid . Har inte ätit ngn lunch/middag idag bara frukost ^^ Man blir ju aldrig hungrig en sån här vacker sommardag .
Heyydå!
P.S . En bild när jag och niklas galopperari hagen bjuder jag :)
älskling <3
foto: Emelie

22/6 - tråkig dag !

Postat den: 2010-06-22 @ 21:32:48 | Allmänt | Kommentarer (0)

Hejhej !! Idag har det vart en riktig riktig tråkdag .. Pappa har jobbat , mamma har suttit vid datorn hela dagen , och agnes har inte kunnat slita sig från en bok -.-har typ inte haft ngt att göra . Det enda jag har gjort är typ att baka chokladbollar och ridit lite . Jag har också vart lite hos Osella och Carrie men dom ville inte komma fram idag .
Dom hade ju släppt ihop Osella&Carrie med en annan häst också ;/
snart får vi nog reda på om Osella är dräktig igen eller inte .
I varje fall så red jag ju Niklas lite och det gick rättså bra fast han var ju seg som vanligt x) Red barbacka så han var ju lite snabbare iaf för det tycker han ju om .
Och chokladbollarna smakade alldeles för mycket kakao . Imorgon vet jag inte heller vad jag ska göra -.-
Aja , bye !
fick bli en bild på Niklas <3

20/6 - bästa helg ;D

Postat den: 2010-06-20 @ 22:43:23 | Allmänt | Kommentarer (0)

Hejsan !
Idag kom jag hem från Sandra . Åkte till henne i fredags med Niklas . Vi har ridit alla 3 dagar och igår red vi till 23.30 typ och sedan la vi oss 02.40 typ . Vaknade ungefär 12.20 xD
Hennes kattungar är så SÖÖÖTA !!  Men jag fick inte köpa ngn för mamma :(
Men i varje fall så gick det rättså bra i början med hästarna men när Amie luktade på Niklas och tvärtom så brunstade Amie . Hon kissade så fort han var i närheten . Dom tyckte om varann men Gullan ville ha Amie ifred så hon jagade iväg Amie från Niklas . Nästa dag på morgonen när jag och sandra kom ut så stod niklas och amie ihop själva . Sedan såg vi gullan stå i en annan hage . Sandras mamma hade flyttat gullan så att amie och niklas skulle få vara ihop lite . Men efter det så stod Niklas själv ist ;)
Vi red ut allihopa , sedan bara jag och sandra och lite blandat . Vi red förbi kor och niklas fick typ värsta panik när han skulle gå förbi (a)
Fegis xD
När vi kom hem idag var Prinsen skitsnäll mot niklas ;) han har ju stått ensam o det var väl inte så kul . Ja , vad kan man skriva mer ?
Hejdå! XD
Niklas , Amie & Gullan (:

Tillbaka till startsidan