28/12-10

Postat den: 2010-12-28 @ 22:32:12 | Allmänt | Kommentarer (2)

Sandra sov ju över här så vi gick ut med Niklas en stund idag på morgonen. Han skötte sig jätte bra. Verkligen jätte glad och pigg. Vi travade på en väg efter en liten stund och jag hängde nästan inte med honom. När vi skulle vända ville han inte vända så han stannade hela tiden. Precis så brukar han göra på ditvägen och vara jätte pigg på hemvägen. Men det är ju bara bra att han är pigg men det kan ju vara bra att komma hem också?

Vi åkte pulka efter Niklas idag med för det gick ju inte så bra igår. Idag gick det mycket bättre än igår. När vi galopperade ramlade man av pulkan hela tiden, haha. Men det blev inte så mycket galopp för han blev fort trött. Men han tyckte det var kul för så fort vi gjorde galoppfattning spetsade han öronen och fattade galopp nästan direkt.

 

Nu har Malva kommit hit och hon ska sova här. Vi borstade Prinsen en stund. Vi ska nog ut och gå med honom imorgon eftersom det blir tråkigt för honom att stå nu när jag är lite tveksam med att rida honom. Idag när vi grejade med Niklas såg han jätte uttråkad ut.

 

 


Kommentarer

Postat av: Camilla- Vinn benlindor ifrån Schockemöhle

Vilken söt liten ponny, önskar jag kunde rida ponny fortfarande. De är ju för härliga!Tävla om benlindor ifrån Schockemöhle på min blogg

2010-12-29 @ 14:18:23
URL: http://hastskotare.zoomin.se
Postat av: v e n d e l a & m a t i l d a

ASSA DEN PONNYB ÄR SÅÅÅ SÖT! :')

2010-12-29 @ 18:16:59
URL: http://ponnyproffsen.blogg.se/
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan