Repgrimma IGEN

Postat den: 2010-12-31 @ 21:13:00 | Allmänt | Kommentarer (5)

Vet fortfarande inte vad jag ska köpa för repgrimma. Vill inte ha någon från hööks liksom utan någon som verkligen är bra! Men har ingen aning om vart man får tag på sånna och vad priserna är. Endel som verkar bra är ju verkligen jätte dyra. Såg en runt 700 kr liksom? För repgrimma? Såg på skara hästsport både en jätte mjuk repgrimma och en jätte stel. Vilket är bäst? Har ju testat 3 olika repgrimmor men aldrig blivit nöjd med någon.

 

Så, tips ? :D

 


Det blåser!

Postat den: 2010-12-31 @ 21:04:11 | Allmänt | Kommentarer (1)

Jag och pappa skulle ut och ta in hästarna förut och det blåste något våldsamt! Man hörde knappt själv vad man sa. Hästarna var lite uppflugna dem med, dem påverkas lätt utav vinden.

 

Borstade även Prinsen lite när han kom in också. Sedan fick han ett fleecetäcke på sig. Det fick Niklas också. Fast honom hann jag inte borsta för vi skulle in och äta.

Bild från förra vintern på älsklingen Niklas och älsklingen saknad Osella !


31/12-10

Postat den: 2010-12-31 @ 20:59:31 | Allmänt | Kommentarer (1)

När jag hämtade Prinsen i hagen var han jätte trevlig verkligen, och när jag gick in i stallet med och så. Men när jag skulle binda upp honom så lyckades han springa ut. Kunde verkligen inte hålla honom. Men han stannade i stallgången och åt höet som låg där. Gick förbi honom för att sedan ta honom men så fort jag försökte komma i närheten av grimman eller grimskaftet blev han vresig och sprang fram så jag stängde in honom i stallet och hämtade Mamma. Jag försökte backa honom så att han kunde gå in i boxen igen men då sprang han nästan över mig och ut. Han sprang en bit och sedan ställde han sig och åt pappas blommor. Men det värsta är att han lyfter ju inte ens på huvudet när man lockar med havre. Men jag lockade med hö och då kom han och jag tog honom till hagen. Sedan kom Helene(vår granne) och så tog vi ut honom ut hagen igen. När jag skulle öppna stalldörren så passande han på och försökte springa iväg men jag lyckades hålla honom och så sprang Helene fram och tog honom i grimman. Väl inne i stallet var han störtvresig när vi  hade satt fast honom. Men jag borstade honom en stund och då lugnade han sig lite. Sen släppte jag ut honom igen.

 

Var lite besviken på honom ändå, hade väl förväntat mig att han skulle sköta sig lite bättre. Så jag mockade bara snabbt och gick in. Red inte Niklas. Imorgon ska jag börja med Niklas ist och rida och kolla om Osella flyttat än. Hon ska ju inte flytta till Marie vår granne utan några som bor typ 6 km ifrån oss. Nu har jag typ 1 km till henne. Kommer inte kunna träffa henne alls ofta. Det är min ridlärares syster som ska ha henne. Fy vad jag kommer sakna henne lilla älsklingen .<3


Tillbaka till startsidan