Träning med Klara ; 30/8 - 10

Postat den: 2010-08-31 @ 21:34:27 | | Kommentarer (0)

Idag har Klara vart här och haft träning för mig och Prinsen för fjärde gången . . Kände att jag var lite trött och okoncentrerad efter skolan men det gick väl ganska bra . Klara ville att vi skulle lägga upp ett mål . Så det fick bli att vi skulle göra en tävling om ca 7 veckor . Antingen dressyr eller hoppning . Ville ha hoppning . Så det blir en centimetershoppning på LRK . 0.60 cm :)Tycker det var ett bra mål . Nu ska vi konditionsträna tjockisen och försöka ha en lektion i veckan . Ska försöka klättra på svalnäs varje måndag . Kommer bli toppen ! Men det blir hård träning . Går nog bra om man gör lite korta skrittpauser med . Tror den lilla tjockisen verkligen behöver kondition . Han är kanske seg för att han inte orkar ? Men Klara tipsade mig om att jag kunde ta två pass i veckan på ridbanan som lydnadspass , ett markarbete/hoppning , ett i skogen och ett på svalnäs . Men för att komma till dagen så hoppade ju vi då . Det var kul men blev lite svåra svängar och prinsen gick ner på knä en gång . Blev lite dumt i ena svängen men det var mitt fel mest tror jag . Men jag är skapligt nöjd och har redan börjat med veckoshemat . Tack Klara !

Lite bilder från Klara . Hoppas det gick bra att jag tog dem Klara :)


Höhö!

Postat den: 2010-08-29 @ 22:56:23 | Allmänt | Kommentarer (1)

höhö, busskriver i olivias blogg nu :3  men när man ändå är inne är det svårt att hålla fingrarna borta :)
jag, julia, har hjälpt oliva att rätta till lite i menyn bara (:
varsågod olivia!

Underbara varelser!

Postat den: 2010-08-29 @ 21:36:02 | Allmänt | Kommentarer (0)

Har funderat på en sak , vilka underbara varelser hästar egentligen är! Dom kämpar för att göra oss glada . Det är ju otroligt . Men för att komma till dagens händelser .  Jag red Niklas i ca 40 minuter på åkern . Var nog ett utav vårat bästa ridpass . Han var så framåt och glad , villig och hade verkligen kul . Vi gjorde mycket volter och han var riktigt noggran med vägen . Blev lite trög i slutet då han ville hem men annars var han väldigt framåt . ( han som brukar tycka det är så tråkigt annars ) Efteråt red jag en stund i paddocken och han hade fortfarande den där energin . Hade tänkt hoppa lite men gjorde inte det eftersom han kanske skulle tycka jag krävde för mycket då .Och bara för att det går bra ska man ju inte göra ännu mer . ( min åsikt iaf ) Så jag slutade när det gick som bäst kan man väl säga . Och var väldigt nöjd !

Lite senare red jag och agnes ut i skogen . På en ny väg ! Skit mysig och kom nästan ut vid sandvik . Så nu vet vi ju hur vi kommer dit utan att behöva gå på vägen hela tiden . Super bra . Prinsen var rejält pigg på ditvägen , men sedan ville han ju inte hem . Haha .. Men det gick ju såklart . Han var inte sådär sur mot mig heller som han har vart det senaste . Men annars är det ju bra för Klara kommer ju imorgon .  Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar med skolan imorgon .

 

P.S . Önskar Emelie all lycka till med Falset i fortsättningen !


Tillbaka till startsidan